top of page

Een digitaal ecosysteem bouwen: dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jou ook voor nodig!

Een (digitaal) ecosysteem is namelijk niet het exclusieve terrein van een paar spelers zoals Future Insight, Capgemini en Rotterdam, maar het is een samenwerking tussen ons allemaal. In een ecosysteem draait het niet om de individu maar om het geheel en de onderlinge wisselwerking. Elke stem en elke visie draagt dan ook bij aan de gezamenlijke vormgeving ervan.


Samenwerking tussen overheden gezocht

Bij de inrichting van het digitale ecosysteem spelen allerlei onderwerpen, zoals veiligheid, gebruikersbehoefte, standaarden, governance, ethiek, etc. We zijn hier al mee bezig binnen het project samen met gemeente Rotterdam, maar zijn natuurlijk ook op zoek naar de ideeën en ervaringen van andere gebruikers. Om die reden zijn we nog op zoek naar onder meer overheden die samen willen werken om randvoorwaarden, uitgangspunten en behoeften verder uit te werken.


Help mee met de groei van het ecosysteem

Wij vinden wat van deze onderwerpen, maar wat zijn voor jou belangrijke voorwaarden? Denk met ons mee en help het ecosysteem groeien. Alleen samen kunnen wij de maatschappelijke opgaven aan.


Start jaarprogramma

In september start ons jaarprogramma voor gemeenten. Wil je proactief onderdeel zijn van deze beweging? Meld je dan vandaag nog aan voor ons jaarprogramma. Meer informatie over dit programma vind je hier:

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem contact op met Bas Hoorn.Comments


bottom of page